Σχετικοί σύνδεσμοι

hmerida logo

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας (ΚΑΔ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥ

Μετά από αναζήτηση που κάναμε σχετικά με την υποχρέωση ή μη της κατοχής Pos από τα σχολικά κυλικεία θα πρέπει να προσέξουμε τον Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας(Κ.Α.Δ.) που έχουμε δηλώσει στην εφορία κατά την έναρξη της επιχείρησης. Πολλοί συνάδερφοι έχουν τον ( Κ.Α.Δ. 56.10.19.07) που αναφέρεται σε <<ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΠΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ>> ο οποίος έχει υποχρέωση να έχει Pos.

O σωστός Κ.Α.Δ. ώστε να μην έχουμε την υποχρέωση για να βάλουμε Pos είναι ο 56.29.20.04 <<ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ (ΚΥΛΙΚΕΙΑ)>>. Ρωτήστε και τους λογιστές σας.

ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ με τους νέους κανόνες λειτουργίας των επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος από το Υπουργείο Υγείας και στις οποίες συμπεριλαμβάνονται σαφώς και τα σχολικά κυλικεία. Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να την δείτε και να ενημερωθείτε για όλες τις υποχρεώσεις μας καθώς και τα αρχεία που θα πρέπει να τηρούνται από τις επιχειρήσεις μας.

ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ 2017

 

 

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΥΛΙΚΕΙΑΡΧΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

pashalini-karta1

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ

Την Κυριακή, 05/03/2017 και ώρα 11:00 στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκων πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Σωματείου μας. Υπήρξε ενημέρωση των μελών για όλα τα τρέχοντα θέματα και συζήτηση με τα μέλη μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους που παρευρέθηκαν και στήριξαν για ακόμη μια φορά την εκδήλωση του Σωματείου μας. Να συγχαρούμε την συνάδελφο κα. Μόσχου Φωτεινή που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας για την φετινή χρονιά και να ευχηθούμε για ακόμη μια φορά σε όλους Καλή Χρονιά και καλή δύναμη.  Τέλος ευχαριστούμε και όλους τους προμηθευτές που για άλλη μια χρονιά στηρίξανε με τη μορφή Δωροθεσιών την εκδήλωση.


ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΑΡΧΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ¨ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ¨

Σας προσκαλούμε στην κοπή της Βασιλόπιτας του Σωματείου μας για το νέο έτος, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 στις 11:00 π.μ. στο χώρο του 1ου Γυμνασίου Πεύκων (Αγ. Γεωργίου & Τριών Ιεραρχών στα Πεύκα). Θα γίνει ενημέρωση από το Δ.Σ. για όσα έχουνε γίνει μετά την Γενική μας Συνέλευση. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΛΙΚΕΙΑΡΧΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Δείτε το σχολείο από το Google Earth πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

1ο Γυμνάσιο Πεύκων

Το αστικό που περνάει είναι το νούμερο 59 το τοπικό των Πεύκων και κάνει στάση ακριβώς μπροστά στο σχολείο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούμε όλα τα μέλη να βρίσκονται εγκαίρως στο χώρο του σχολείου ώστε να ξεκινήσει χωρίς καθυστέρηση η εκδήλωση μας, καθώς μας έχουνε παραχωρήσει την αίθουσα για 2 ώρες.