Σχετικοί σύνδεσμοι

hmerida logo

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΑΡΧΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ενημερώνουμε τα μέλη του Σωματείου μας πως η 1η Γενική Συνέλευση της φετινής σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ  16 Οκτωβρίου και ώρα 11:00π.μ. στο 1ο Λύκειο Πυλαίας (Στο τέρμα των λεωφορείων). Απαραίτητη είναι η παρουσία όλων των μελών μας.Θα γίνει πλήρη ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου μας, τη νέα τροποποίηση της απόφασης για την λειτουργία των σχολικών κυλικείων, καθώς και για όσα είναι σε εξέλιξη. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟΝ Alpha 96,5

Σήμερα Δευτέρα 19/09/2016 ο πρόεδρος του σωματείου μας κ. Φακούδης Στέφανος παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 96.5   και σταχυολόγησε τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο μας.Μπορείτε να ακούσετε το απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα στον ακόλουθο σύνδεσμο,πατώντας εδώ. Επιλέγουμε το αρχείο Εδώ Θεσσαλονίκη 19/09/2016,ενώ το τμήμα που ενδιαφέρει τους συναδέλφους είναι από το 4:40 έως 14:33 λεπτό.

 

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών και του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκου Φίλη τροποποιήθηκε η απόφαση για τη Λειτουργία κυλικείων δημοσίων σχολείων. Αφορά την τροποποίηση της αρ. 64321/Δ4/16-5-2008 κοινής υπουργικής απόφασης όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με την αρ. 111526/Δ4/10-9-2010 κοινή υπουργική απόφαση με θέμα «Λειτουργία κυλικείων δημοσίων σχολείων.

Μπορείτε να δείτε το ΦΕΚ πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο KYA (1).

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σας εύχονται ολόψυχα Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά με υγεία. Καλή δύναμη σε όλους έχοντας όπως πάντα την πλήρη στήριξη του Σωματείου μας σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και φέτος. Να έχουμε μια καλή χρονιά!!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

synedriochania