Σχετικοί σύνδεσμοι

hmerida logo

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ

pashalini-karta1

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

synedriochania

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28/02/16 ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ (ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΑΡΧΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ

Την Κυριακή, 28/02/2016 και ώρα 11:00 στο 21ο και 109ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Σωματείου μας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Προϊστάμενος του Παραρτήματος της ΓΣΕΒΕΕ κος Σιωμάδης Βασίλειος, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του αλλά και την απονομή των πτυχίων του Περιγράμματος στα μέλη μας.

Υπήρξε ενημέρωση των μελών για όλα τα τρέχοντα θέματα.

Ευχαριστούμε καταρχάς όλους τους συναδέλφους που παρευρέθηκαν σε αυτή την εκδήλωση του Σωματείου μας καθώς και τους προμηθευτές που για άλλη μια χρονιά στηρίξανε με τη μορφή Δωροθεσιών την εκδήλωση.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΥΛΙΚΕΙΑΡΧΗ

Σας προσκαλούμε στην κοπή της Βασιλόπιτας του Σωματείου μας για το νέο έτος, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:00 π.μ. στο χώρο του 21ου και 109ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης (Τέρμα Περαιβού). Σχεδιάγραμμα διαδρομής παρακάτω:

kopivasilopitas

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σας ενημερώνουμε πως στην εκδήλωση θα παρευρεθεί εκπρόσωπος των ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ για να μοιράσει τα πτυχία του Περιγράμματος Κυλικειάρχη στα μέλη.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΛΙΚΕΙΑΡΧΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.