Σχετικοί σύνδεσμοι

hmerida logo

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ – ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο που πέρασε (12&13- 05) στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η διημερίδα της Ομοσπονδίας μας με θέμα ” Η υγεία μέσα στην οικονομική κρίση. Ο υγιής κυλικειάρχης λειτουργεί ως πρότυπο οικιακής και σχολικής υγείας”.

Ακολούθησε εκλογοαπολογιστική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στη ΓΣ της ΓΣΕΒΕΕ.

Επίσης εξελέγη νέο ΔΣ στην Ομοσπονδία Κυλικείων Δημοσίων & Ιδιωτικών Σχολείων (ΠΟΚΔΙΣ).

Εκτός της Φρατζέσκας Τατούλη (σωματείο Αθηνών)η οποία αναδείχθηκε πρόεδρος του ΔΣ της ΠΟΚΔΙΣ για 8η συνεχή θητεία και των Αντιπροέδρων (Α και Β) Στέλιου Λαζαρίδη (Σωματείο Θεσσαλονίκης)και Γιάννη Παυλάκη (Σωματείο Χανίων)που επανεκλέγονται, δόθηκε εντολή για πλήρη ανανέωση και είσοδο νέων μελών στο ανώτερο όργανο της Ομοσπονδίας.

Τη θέση του ΓΓ αναλαμβάνει ο πρόεδρος του Σωματείου Μισθωτών Σχολικών Κυλικείων Νομών Ηρακλείου και Λασιθίου Σταυρος Οικονομάκης.

Καθήκοντα Αναπληρωτή ΓΓ αναλαμβάνει ο Πρόεδρος του Σωματείου Πελοποννήσου με έδρα την Τρίπολη, Δημήτρης Μποτσώνης.

Ταμίας αναδείχθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου Δυτικής Μακεδονίας, με έδρα την Κοζάνη Σάκης Παπαγιάννης

Ως μέλη του ΔΣ της ΠΟΚΔΙΣ εκλέχθηκαν οι κάτωθι: Θανασιά Ασημούλα ( Ιωάννινα). Νταιλιάνη Ευαγγελία( Τρίκαλα) και Τζέτζου Γεωργία (Βέροια).

Δεν θα μπορούσαμε να μην συγχαρούμε για ακόμη μια φορά τον ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟ για την άξια επανεκλογή του και την τόσο σημαντική βοήθεια του όλα αυτά τα χρόνια και στο Σωματείο της Θεσσαλονίκης αλλά και στην Ομοσπονδία μας αντίστοιχα.

 

Comments are closed.