Σχετικοί σύνδεσμοι

hmerida logo

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Συνάδελφοι σας υπενθυμίζουμε πως τη Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 θα διεξαχθούν οι εκλογές του Σωματείου μας, για την εκλογή του Δ.Σ. αλλά και Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία μας στην Αθήνα αλλά και την δεύτερη Ομοσπονδία που συμμετέχουμε στη Θεσσαλονίκη.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Με απόφαση του Δ.Σ. στις εκλογές μπορούν να ψηφίσουν όλα τα μέλη του Σωματείου, δηλαδή οι οικονομικά τακτοποιημένοι αλλά και όσα από τα μέλη μας λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους. Στην εκλογική διαδικασία μπορούν να συμμετέχουν όλοι.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. αλλά και για τις Ομοσπονδίες , μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ του Προέδρου Στέφανου Φακούδη 6906721827 έως τις 12/01/2018 ημέρα Παρασκευή.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣΤΑ.

Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ.

Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Σας ενημερώνουμε  επίσης πως πριν την εκλογική διαδικασία θα έχουμε τη χαρά να κόψουμε την βασιλόπιτα μας όπως κάθε νέο έτος και να ανταλλάξουμε ευχές για υγεία και ευημερία.

Η κοπή της βασιλόπιτας θα πραγματοποιηθεί στις 11 πμ. και ακολούθως θα γίνουν οι εκλογές (περίπου στις 12 πμ.) , στο χώρο του 1ου Λυκείου Πυλαίας στο τέρμα των λεωφορείων.

Comments are closed.