Σχετικοί σύνδεσμοι

hmerida logo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριοπου διοργανώθηκε από το Σωματείο Κυλικειρχών Δημοσίων & Ιδιωτικών Σχολείων «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κυλικείων Δημοσίων & Ιδιωτικών Σχολείων με τίτλο «Εκσυγχρονίζοντας το σχολικό κυλικείο, προάγοντας την υγιεινή διατροφή». Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 28 & 29 Μαΐου 2011 στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του.

Το συνέδριο κρίθηκε άρτιο σε κάθε επίπεδο κατά τη γνώμη των επίσημων καλεσμένων, των εκπροσώπων φορέων και αρχών της πόλης της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων, των μελών μας, καθώς και όλων των αγαπητών συναδέλφων των Δ.Σ. των Σωματείων από όλη την Ελλάδα που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συμμετείχαν στις εργασίες του Συνεδρίου.

Με την παρουσία του επίσης τίμησε το συνέδριο ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κύριος Χρήστος Αηδόνης, ο οποίος παρακολούθησε τις εργασίες του Συνεδρίου και τοποθετήθηκε με την ομιλία του στα θέματά του, όπως και οι προσκεκλημένοι ομιλητές, κος Αμβροσιάδης Ιωάννης, Καθηγητής Κτηνιατρικής Σχολής, Τομέας Υγιεινής και Τεχνολογίας Τροφίμων, κα Μιχαηλίδου Αλεξάνδρα, Καθηγήτρια Διατροφολογίας, Γεωπονική Σχολή Α.Π.Θ., κος Γαμβρός Ρόδιος, Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής ΣΕΒΤ, κος Κωνσταντίνος Κοροβέσης, Αρχιτέκτονας Μηχανικός, κος Παλησίδης Γιώργος, εκπρόσωπος της Λέσχης Αρχιμαγείρων.

Συντονιστής του Συνεδρίου ήταν ο κύριος Στέφανος Φακούδης, Πρόεδρος του Σωματείου Κυλικειρχών Δημοσίων & Ιδιωτικών Σχολείων «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου μας ευχαριστούν ιδιαίτερα τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ μας «ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ», «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ», «ΑΦΟΙ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗ Ο.Ε.», «ΜΑΚΑΛ ΓΙΑΓΚΟΥΛΑΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε.», και «ΦΑΡΜΑ ΦΩΤΙΑΔΗ» που με την οικονομική τους ενίσχυση συνέβαλαν και αυτοί στην άψογη διοργάνωση και στην απόλυτα επιτυχημένη διεξαγωγή του συνεδρίου σύμφωνα με την ομόφωνη άποψη όλων των παρευρισκομένων και στάθηκαν αρωγοί και υποστηρικτές της προσπάθειας μας αναφορικά με το ανωτέρω πανελλήνιο συνέδριο.

Η Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου τους ευχαριστεί όλους θερμά με την υπόσχεση να τους συναντήσει σύντομα σε μελλοντικές δράσεις.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κο Στέφανο Φακούδη, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, στο τηλέφωνο 6992159451.

Comments are closed.