Σχετικοί σύνδεσμοι

hmerida logo

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σας εύχονται ολόψυχα Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά με υγεία. Καλή δύναμη σε όλους έχοντας όπως πάντα την πλήρη στήριξη του Σωματείου μας σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς ξεκίνησαν οι έλεγχοι απο τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), που αφορούν την τήρηση των υγειονομικών συνθηκών και τα είδη που μπορούν να διατίθενται προς πώληση στα σχολεία, καθώς και οι έλεγχοι απο την Διεύθυνση Εμπορίου που αφορούν τις τιμές πώλησης των προιόντων σύμφωνα με την νέα απόφαση (Αγορανομική Διάταξη 3/2012) του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Ευελπιστούμε πως απο τους ελέγχους δεν θα προκύψουν αποκλίσεις, έχοντας την βεβαιότητα πως όλοι οι συνάδελφοι τηρούν πλήρως όλες τις απαιτούμενες συνθήκες προσπαθώντας για την υγιεινή διατροφή των παιδιών καθημερινά. Εξάλλου πέρυσι ήταν ελάχιστες αυτές οι αποκλίσεις σύμφωνα με τα στοιχεία των επιθεωρήσεων του ΕΦΕΤ. Μέλημα μας είναι το Σχολικό κυλικείο να συμβάλει στην προαγωγή της υγιεινής διατροφής στα σχολεία.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης όλων των Μελών.

Comments are closed.