Σχετικοί σύνδεσμοι

hmerida logo

Το σωματείο

Το Σωματείο ιδρύθηκε το 1997 με έδρα τη Θεσσαλονίκη σε μία προσπάθεια για την ενημέρωση των δικαιωμάτων των Κυλικειαρχών και για όλες τις πληροφορίες σχετικά με την υγιεινή των τροφίμων στα σχολικά κυλικεία. Κατόπιν εκλογών διαμορφώνεται το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου. Με το πέρασμα του χρόνου και με κύριο κίνητρο την ενημέρωση για θέματα που αφορούν το χώρο των Κυλικειαρχών αρχίζουν να εγγράφονται και τα πρώτα μέλη του Σωματείου.

Με απώτερο στόχο το κοινό όφελος όλων όσων απαρτίζουν τις σχολικές μονάδες και με κύριο μέλημά τους να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη για τους μαθητές, οι Κυλικειάρχες συσπειρώθηκαν και κατάφεραν να στηρίξουν τις ενέργειες του Σωματείου μέχρι και σήμερα.

Μετά από 21 χρόνια ζωής στις καταστάσεις του Σωματείου είναι εγγεγραμμένα 200 Μέλη, τα οποία είναι εγγεγραμμένα Μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Στόχος του Σωματείου είναι να έχει ως συνεργάτες όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη, ώστε να γίνει πιο ισχυρό και ενωμένο για να πετύχει τους στόχους του. Με προσωπικό αγώνα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου προσπαθούν να σταθούν δίπλα σε κάθε συνάδελφο τους και να τους κρατούν ενήμερους για τις τρέχοντες εξελίξεις του Κλάδου.

Το Σωματείο είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυλικειαρχών Ελλάδος (Μέλος της ΓΣΕΒΕΕ) καθώς και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Θεσσαλονίκης και  συμμετέχει ενεργά σε κάθε δραστηριότητα και στις δυο Ομοσπονδίες.